Taalopleidingen waarvoor je een door ons vastgesteld taalniveau nodig hebt


De taalopleiding die je kan volgen hangt af van je taalniveau.

Klik op de knop om het overzicht te raadplegen van de taalopleidingen waarvoor jij je kan inschrijven in functie van je taalniveau.

  • Als je tijdens de afgelopen twee jaar een taalopleiding gevolgd hebt, dan krijg je een overzicht van alle taalopleidingen die overeenkomen met je taalniveau. Je kan je onmiddellijk online inschrijven voor de opleiding van jouw keuze en op de data van jouw keuze door de instructies te volgen op het scherm.

  • Als je tijdens de afgelopen 2 jaar geen taalopleiding gevolgd hebt, dan moet je je eerst inschrijven voor een Taaldate.

Tijdens de Taaldate die 3 uur duurt :
  • evalueert een opleider je taalniveau
  • kies je de beste leeroplossing die overeenkomt met je doelstellingen, je taalniveau, je behoeften en je agenda
  • denk je samen met de opleider en de andere deelnemers na over welke leerstrategie├źn je kan inzetten om ook buiten de klassikale opleiding je doelstellingen te realiseren.

Om je in te schrijven voor een Taaldate volg je de instructies op het scherm. Na de Taaldate kan je je inschrijven voor een taalopleiding van jouw keuze op de data van jouw keuze.


Taalopleidingen waarvoor je geen door ons vastgesteld taalniveau nodig hebt


Klik op de titel van deze opleidingen voor meer informatie.Overzicht van alle taalopleidingen Nederlands


Raadpleeg het volledige overzicht van onze taalopleidingen Nederlands waarvoor je al dan niet een door ons vastgesteld taalniveau nodig hebt. Je kan ook de beschrijving lezen van elke opleiding.

Opgelet - Je kan je niet inschrijven via dit overzicht. Om je in te schrijven, raadpleeg de twee bovenstaande rubrieken.

  Naar het overzicht

 terug naar de homepagina